Routebeschrijving 
     

Vanaf Utrecht en Rotterdam (A20)

Afslag 11 Gouda, naar Boskoop rijden richting Waddinxveen (N 207 langs de gouwe) door Waddinxveen rijden richting Boskoop.

Bij Boskoop gaat u de hefbrug over en dan rijd u door Boskoop heen en na 1 km bij de rotonde gaat u recht door en ongeveer 100 meter bij de busonderneming Connexxion gaat u gelijk linksaf naast de inrit van Connexxion voor het voetbalveld er tussendoor de inrit op richting de manege en langs de tennisbaan gaat u naar achteren en dan ziet u ook gelijk de manege.

 Printversie

Routekaart

klikken op kaart 

 

Vanaf Den Haag (A20)

Afslag 8 Bleiswijk, rijden richting Boskoop (N 209) en Alphen a.d Rijn.

Deze weg blijven volgen tot Boskoop en bij het voetbalveld gaat u rechtsaf voor de busonderneming Connexxion de inrit in naast de inrit van Connexxion richting de manege en langs de tennisbaan gaat u naar achteren en dan ziet u ook gelijk de manege.

Vanaf Amsterdam (A4)

Afslag 6a Zoeterwoude, (bij Leiden) rijden richting Alphen a/d Rijn (N 11) en Utrecht.

U rij op die nieuwe autoweg tot de afslag Hazerswoude - Dorp en daar gaat u ook doorheen tot u bij een T splitsing komt en daar gaat u linksaf richting Boskoop en bij het voetbalveld gaat u rechtsaf voor de busonderneming Connexxion de inrit in naast de inrit van Connexxion richting de manege en langs de tennisbaan gaat u naar achteren en dan ziet u ook gelijk de manege.

(c) The Power BBS