Bentwoudse Foto's = Klik op foto voor vergroting =

 

 

 = Foto's van Manege Bentwoud Pony's en Paarden =

Cupido  Cedar  Rosalinde
Cupido is al heel lang op Bentwoud. Samen met zijn vriendje Pandor staat hij altijd op de Boskoopse Braderie! Cupido is een superlieve pony.. als je hem een beetje kent!
Cedar is een ruin, D pony hij heeft een super lief karakter en is soms een beetje lui hij kan in alle lessen worden gebruikt en is altijd braaf in de les.
Rosalinde is een merrie maar ze wordt vaak roos genoemd ze is op stal niet vaak boos en met het rijden braaf maar wel een beetje ondeugend


Hot Chocolate

Amigo

Black Paerl
Toen Hot Chocolate een paar jaar geleden op de Manege kwam had hij een deurenfobie. Best lastig voor een manegepaard dat regelmatig z'n box in en uit moet.. dank zij de liefdevolle begeleiding op Bentwoud gaat het nu heel goed met Hot. Echt vrolijk op stal zal hij niet worden, maar in de les is hij heel braaf.

Amigo is een ruin met een flinke stokmaat. Het is een van de grootste paarden van stal. Hij houdt niet zo van andere paarden, daarom staat hij altijd alleen in de wei. Hij houdt er ook niet zo van als je op hem wilt opstappen, je moet snel zijn en niet treuzelen want dan gaat hij er vandoor.

Maar als je dan een keer op hem zit.. super (zegt Ingrid)

Een van de mooiste ponys van stal. Een zwarte merrie met een klein blesje op haar voorhoofd. Ze is niet zo geschikt voor de beginnersles want ze heeft een stevige trap.


Wennemar Pandor Red Bull

Is een van de grootste paarden van de manege. Een appelschimmel ruin. Zijn beste maatjes zijn Raspberry en Digger. Tegen de andere paarden kan Wennemar best vervelend zijn.

Pandor is al heel lang op de manege. Het is een kruising tussen een Haflinger en een Shetlander in de kleur palomino. Hij is altijd met z'n vriendje Cupido op de Boskoopse braderie.
Pandor kan springen en dressuur, en als je met hem een F-proefje rijdt haal je gegarandeerd je winstpunt..

Pas alleen op als hij zich verveelt en er vandoor wil: hij is in rengalop een van de snelste pony's van de manege!!!

Zwartbruine merrie. D-pony, goed in dressuur en heel snel! Heel lief voor beginners.

Doorzitten op haar is een beetje moeilijk.

Red Bull is superlief op stal.


Captain Clever Digger Guidam

Captain clever is een ruin, c pony en heel braaf maar hij is ook geschikt voor de iets meer gevorderde ruiters. Hij is rond de 14 jaar. Ook met springen is hij braaf.

Digger is het braafste paard van stal. Ze doet alleen vervelend als ze haar hoofdstel om moet, want dan moet ze aan het werk, en werken is nou niet haar favoriete bezigheid: dat is eten! ze heeft altijd honger en voor een appel doet ze alles, nou ja, bijna alles dan.

Guidam is een superbrave bruine merrie. Ze is net iets groter dan een E-pony dus ze is een echt paard. Ze kan heel goed springen en is goed in dressuur. In de lessen wordt er soms om haar gevochten want er willen altijd veel meiden op haar rijden. Guidam kan heel mooi lopen en doet altijd mee aan de carroussel.


Pablo

Sippy

Mystery

Pablo is een lieve ruin die graag voor je wilt werken. Hij is bijna altijd braaf in de les, maar in de winter wilt hij nog wel eens druk zijn. Hij is ook een echte knuffelpony en houdt van eten en hij houdt er ook van om gepoetst te worden. Hij kan zelfs kunstjes!

Sippy is de kleinste manegepony van bentwoud. Ze is een merrie en is superbraaf alleen best snel. Haar staart was zo lang dat ze er bovenop stond maar gelukkig is -ie nu geknipt.

Het is een shetlandervos.

Is een pittige pony met een pittige uitstraling. Hij wil heel graag hard werken en verveelt zich gauw: als jij hem niet leuk bezighoudt houdt hij zichzelf wel leuk bezig!! Dat vind jij dan waarschijnlijk zo leuk want hij kan hoog springen als je het net niet verwacht.

Wat hij nu ook leuk vindt en goed kan is voltige!

Rashberry

Onbekend

Onbekend

Is grote Rosalinde! In paardenuitvoering dan. Ze is altijd braaf en heeft rustige gangen waardoor ze heel fijn zit. Ze is het vaak met je eens want ze knikt de hele tijd ja met haar hoofd. Als je met haar stappen achterwaarts wil zetten moet je goed: ze loopt liever een rondje dan achteruit!

Geen tekst beschikbaar

Geen tekst beschikbaar

Met dank aan: Wilma Borgman, Lisa Dreesman, Eline Nijmeijer, Sharona van Buitenen, Angel Sips
 (C) The Power BBS  Alle rechten voorbehouden.